Opgeviste teksten uit mijn oude sportblog vind je hieronder. Mijn eigenste emoties en inzichten bij de maatschappij en sport tussen 2015 en 2022. Vele teksten gingen verloren, sommigen geraken hier vereeuwigd.

Tranen van geluk

Het is weer zover. Elk jaar opnieuw gooit mijn geest me voor de leeuwen. Zonder ook maar één verwittiging te geven. Geen aanmaning, geen gele kaart, maar ineens donkerrood en helemaal naar af. Het ene moment sta ik aan mijn voordeur met een kerstcadeaulijstje in de hand, het andere moment zit ik in shock  aan mijn laptop. Tranen in de ogen, helemaal leeggezogen en klaar om de emoties van een heel jaar uit mijn lijf te jagen. De oorzaak: een sportjaaroverzicht, met beelden en op muziek gemonteerd. Mijn zwakke plek, mijn uitlaatklep wanneer mijn vat af is.

Lees meer »

Seks met die Française

We schrijven 20 april 2016 en de hype is er nog helemaal niet. Toen de Rode Duivels zich voor het WK in Brazilië wisten te plaatsen, ademde ik acht maanden lang voetbal uit. Ik droomde en zuchtte wekenlang, telde elke dag de dagen tot de start en voelde vlinders in mijn buik. Ik had mezelf niet in de hand. Ik was verliefd op het WK. En liefde stuur je niet, het overkomt je.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb